Xstream polaroid Fiskebriller

Xstream Polaroidbriller

Xstream polariserende solbriller leveres i UV beskyttende gul, grå og rav-farvede glas for at optimere fiskeriet når man prøver at “spotte” fisker under skiftende forhold.

Det Gule glas bruges når lyset er svagt og overskyet, her er fordelen at de lyser konturerne op så man stadig kan se kontrasterne i det svage lys.

Det Rav-farvede glas (Amber) er nok den bedste farve til det danske fiskeri, hvor vi som regel har lidt skyer på himlen, men med de lidt mørkere glas fjernes reflekserne så man rigtig se konturerne i vandet.

Det Grå glas er til de rigtige hårde solskins dage ved vandet hvor polaroidfilteret fjerner solens genskin og reflekser på overfladen. Det grå glas er desuden rigtigt godt til fiskeri på havet hvor solens stråler kan være hårde for øjnene.

Glas med mirror og Semi mirror, er rigtigt godt hvis man er meget ude på vandet hvor det beskytter mod solens reflekser.

Xstream brillerne har en utrolig god pasform så de sidder fast under fiskeriet, Shade. View og Revo er desuden lavet med buet stel og glas så det følger hoved rundt for at minimerer, at der kommer falsk lys ind under brillen.

For de, der har briller i forvejen, har vi lavet en brille, som er lige til at tage uden over ens egne briller. Cover er lavet så den stadig er elegant selvom den bruges over et par almindelige briller, og den fås med gule eller grå polariserende glas.

 

Xstream Fotokromisk Polaroidbriller

 Fotokromiske, eller farveskiftende glas, skifter farve-intensitet alt efter, hvor meget UV-lys de udsættes for. Det betyder at du under skiftende lysforhold, altid har et optimalt syn ned i vandsøjlen med maksimal kontrast.

Hvor hurtigt og hvor meget farveskifte afhænger af lys-intensiteten (samt temperaturen), jo mere UV lys, jo mørkere glas. Det er en speciel egenskab som lystfiskeren kan udnytte til fulde.

Netop i forår og efterår kan solskin og varme betyde forskellen på hug eller en nulbon, et par briller med farveskift sørger for at du hele tiden har optimale synsforhold og dermed bedre fangstchancer.

Vi fører Fotokromiske polaroidbriller i modellerne Guide og View

 

Xstream SHADE:

Fås med 3 forskellige farver så der er til enhver fiskesituation. View er en god brille til nybegynderen eller hvis man vil have en brille i en anden farvekombination som reserve.

Xstream COVER:

En polariserende brille til at tage ud over sine egen briller. En “fitover” brille der ikke er så klodset at have på.

Xstream VIEW:

 

 

 

Er nok vores mest solgte Xstream brille, en let og lækker brille der buer med rund om ansigtet, så der kommer minimalt falsk lys ind. model 11 og 12 er med semi mirror effekt som bedre modstår solreflekser op vandet.

Xstream VIEW Photocromic

View modellen med fotokromisk glas der skifter farvestyrke efter lysforholdet, super brille hvis man bare vil nøjes med en farve til sin fiskebrille.

Xstream GUIDE Photocromic:

 

Utrolig lækker Alu-brille med fotokromisk glas der skifter farve efter lysforholdet. fleksible brillestænger så de passer til ethvert ansigt.

Xstream REVO:

En smart pol. brille med afrundet frame og med et behageligt farvet glas med semi spejl overflade. En Brille der kan bruges allround fra båd til havs og søfiskeri.

Xstream FOCUS:

Ægte polariserende fiskebrille med styrke +2 til dem der har brug for lidt forstørrelse når der skal bindes snøre på agnen. Xstream FOCUS findes kun i farve Amber som er den bedste allround farve til dansk fiskeri.

Xstream ZENITH:

Fiskebrillen i ren Tom Cruse stil som også kan gøre det som almindelig solbrille. med Silver mirror glas.

 

 

 

 

Se vores udvalg af Xstream fiskebriller her: