Xstream Flylines program

Vores mangeårige erfaring med udvikling og fremstilling af flueliner – ikke mindst vores Neutral liner og dobbelt-density liner kombineret med tilføjelsen af ændrede profiler baseret på Michaels mangeårige erfaringer fra Loop Tackle Design, har betydet et kvantespring mht. balance og letkastethed, som straks er blevet taget godt imod af fluefiskerne og med utroligt gode tests til følge.

Med de sidste udviklinger og tilføjelser har Xstream for alvor markeret sig som et seriøst brand for fluefiskeren.

Sortimentet af liner og forfang m.m. omfatter et bredt og komplet udvalg af højkvalitets flueliner til en absolut fair og konkurrencedygtig pris.

Derfor er det med stolthed, vi præsenter et sortiment, der dækker alt i Enhåndsflueliner, moderne WF liner, Shooting heads, Tohåndsliner, Skydeliner,Runningliner, Poly-Leaders, Backing,  Forfang og Tippets.

Med vores Cutting Tabel er du altid sikker på at fiske med den optimale line til dit fiskeri, hvis du kan lide at customize og fin tune dine liner.

Xstream WF8500

billede1

Xstream WF8500F:  Flydende weightforward line med en kort klump på 8.5 meter og en tynd runningline. Front og bag-taperingen giver en perfekt balance på både korte og lange kast.

Fordelen ved den korte klump og tynde runningline er, at man har færre blindkast, og at man har en line, der kaster langt som en shootingline men uden generende loops imellem shooting- og runningline på linen.

Linen er lavet med en smart makeringszone, der hvor linen kaster optimalt. Der er svejsede løkker i begge ender. Vejl. udsalgspris. 499.- Dkr

*27 meter Flydende WF-Line

*Hvid med en rød makeringszone

* Loops i begge ender

* #5/12 gram – #6/14 gram – #7/16 gram – #8/18 gram – #9/20 gram

 

Xstream WF8500N:  Neutral/Intermediate Weightforward line med en kort klump på 8,5 meter og en tynd runningline for at få lange og delikate kast med færre blindkast.

Linen har en gul makeringszone der, hvor den kaster optimalt. Neutral linen har tilnærmet samme vægtfylde som vand, så den er meget langsomt synkende. Derfor kan den med fordel bruges på kysten, da den lægger sig lige under overfladen. Vejl. udsalgspris. 499.- Dkr

*27 meter Neutral WF-Line

*Grøn med gul makeringszone

*Preloops i begge ender

* #5/12 gram – #6/14 gram – #7/16 gram – #8/18 gram – #9/20 gram

 

Xstream SH9000

billede2

Xstream SH9000F:  Flydende skydehoved med loop i begge ender med tilpasset klump for et bedre ”turn-over”. Der er mange, der har efterspurgt et kortere skydehoved end traditionelle 11 meter. Det kortere skydehoved gør, at man har færre blindkast, når man kaster, og så er det fremragende til underhåndskast i åen. Vejl.udsalgspris. 399.- Dkr.

*9 meter Flydende Skydehoved

*Preloops i begge ender

* #5/12 gram – #6/14 gram – #7/16 gram – #8/18 gram – #9/20 gram.

 

Xstream SH900N: Neutral/intermediate skydehoved der har samme vægtfylde som vand, som derfor lægger sig lige under vandoverfladen. Linen kommer med loops i begge ender for hurtigere udskiftning af line og forfang.

*9 meter skydehoved. Vejl. udsalgspris. 399.- Dkr.

* Preloops i begge ender.

* #5/12 gram – #6/14 gram – #7/16 gram – #8/18 gram – #9/20 gram.

Xstream SH1130

billede3

XstreamSH1130N: 2-hånds Neutral skydehoved på 11,30 meter der er super til underhåndskast, og som er beregnet til poly-Leaders, uden at det går ud over kastet. Linen fås med loops i begge ender for hurtigere skift af line og forfang.

Vejl.udsalgspris. 449.- Dkr.

*30 gram – 35 gram – 40 gram

 

XstreamSH1130S2: Fast sinkning skydehoved på 11,30 meter der kommer hurtigt ned i vandlaget. Det korte skydehoved giver færre blindkast og gør linen velegnet til underhånds kast – også med poly-Leaders for enden af linen. Linen fås med loops i begge ender for hurtigere skift af line og forfang.

Vejl.udsalgspris 449.- Dkr.

*30 gram – 35 gram – 40 gram

 

XstreamSH1130S4: Super Fast sinking Skydehoved på 11,30 meter til det dybe fiskeri, linen fås med loop i begge ender for hurtigere skift af liner og forfang.

Vejl.udsalgspris 449.-

*30 gram – 35 gram – 40 gram.

 

Xstream Runninglines

Xstream Crosswater II Hardcore Mono Runningline: Monofil skydeline med en meget glat og hård overflade der samtidig er så smidig, at den krøller minimalt, når man bruger linekurv. Ideelt til de lange kast. Vejl.udsalgspris 99.- Dkr

*Red/20 Lbs – Orange/30 Lbs

*30 meter

 

Xstream SS Slim&Slick Coated Runningline: Coated flydende running line med loops til hurtig sammensætning mellem skydeline og shootingline. Vejl.udsalgspris 199.- Dkr

’Yellow/20 Lbs – Orange/30 Lbs

*30 meter

Xstream Poly-Leaders

billede4

Xstream Poly-Leaders er specielt designet, så det er vægten, der er gældende på de forskellige Leaders og ikke længden. Hvilket betyder, at du altid vil have den rette vægt på dine liner. Du kan også bruge vores Cutting tabel til at finpudse dine Skydehoveder sammen med vores polyleders. Vejl. udsalgspris 79.- Dkr

Xstream Poly-Leader “Trout”:

 

9’ Clear/Intermediate – 4 gram. – 7’ Grey/synke2 – 4 gram. – 5’ Black/Synke4 – 3 gram.

 

Xstream Poly-Leader “Salmon”:

10’ Clear/Intermediate – 5 gram. – 8’ Grey/synke 2 – 5 gram. – 6’ Black/Synke 4 – 4 gram.

 

Xstream Poly-Leaders “Salmon Heavy”

13’Clear/intermediate – 7 gram. – 11’ Grey/synke2 – 7 gram. – 9’ Black/synke4 – 6 gram

Xstream forfang og Tippet

 billede5

Xstream Copolymer Tippet forfangs spids til forlængelse af flueforfanget: Copolymer er en hybrid line, der er stærkere end en traditionel monofilament line, men den er ikke lige så stiv, og synker ikke lige så hurtigt som en fluocarbon line. Hvilket kan være en fordel i visse fiskesituationer. Vejl. udsalgspris 39.-

Xstream Copolymer Forfang: Vores forfang som vi bruger til både vores Copolymer og Fluocarbon Tippet, den lægger sig lige under vandoverfladen, så forfanget ikke trækker skygger.
9′ Vejl. udsalgspris 79.-
12′ Vejl.udsalgspris 89.-

Xstream Copolymer Lakseforfang Nyhed: Efter flere henvendelser fra nogle dygtige laksefiskere har vi fået speciellavet et ultrakort taperet lakseforfang, så man er fri for selv at knytte forfang. Vejl.udsalgspris 79.-

Xstream Fluocarcon Tippet. En stærkere forfangs spids end monofilament line der næsten er usynlig under vand, og som ikke nedbrydes af solens UV Stråler. Fluocarbon er letsynkende, hvilket kan være en fordel under f.eks. kystfiskeri.

 

Xstream Backing

Vi har selvfølgelig Backing line til vores flueline program, de fås i 20 Lbs (gul) og 30 Lbs (orange) på flere spolestørrelser.

billede6

 Cutting Tabel:

cut1

cut2