Nye OWNER kroge i klassen ST-76TN og STY35MF

Det er en fornøjelse at vi nu præsenterer nye kroge fra OWNER. Efter nogen efterspørgelser på store stærke kroge til det tropiske fiskeri efter GT’ere (Giant Trevally) og andre storvildt fisk har vi nu taget den suveræn stærke ST-76TN på programmet. Desuden er OWNER kommet med en nyhed Owner STY-35MF som er en fantastisk krog designet specielt til fiskeri med woblere.

OWNERHOOKS

OWNER ST-76TN er den ondeste kroge til de ondeste og stærkeste predator fisk i havet, og med garanti kan de sure fisk ikke rette disse fede kroge ud når de er kroget, vi fører dem i str. 3/0 4/0 og 5/0 Det er nogle kroge med gods i men også nogle kroge der kan holde til det vildeste fiskeri.

st-76 fiskOwner_ST76_03.500

 

OWNER STY-35 MFY er en  krog som er udviklet specielt til fiskeri med woblere hvor den med dens nye vinkler propotionerer krogspidserne bedre sådan at fisken bedre kroges når de hugger på wobleren. Desuden kan krogene ikke fange hinanden og hægte sammen under kast og fiskeri, en anden fordel er at krogene ikke ridser de dyre woblere, ST-35 MFY er samme krog som ST-36 men bare med den nye vinkel på krogene, og med en ny belægning af krogene.

download (3)download (2)

 

For at se hele Owner serien tryk her: