Xstream polaroid briller

 Vi bliver ved med at udvide vores program i polariserende fiskebriller og vi er i år efter kundernes ønske kommet med 2 nye briller på market.

Og så er der kommet en længe savnet fiskebrille  til dem som har lidt svært ved at knytte krogen på linen  Xstream Focus er lavet med et læsefelt  nederst i glasset i styrke +2 så kan der bindes knuder på selv de mindste kroge.

 

Polaroidbriller

Xstream polariserende solbriller leveres i UV beskyttende gul, grå og rav-farvede glas for at optimere fiskeriet når man prøver at “spotte” fisker under skiftende forhold.

Den gule brille bruges når lyset er svagt og overskyet, her er fordelen at de lyser konturerne op så man stadig kan se kontrasterne i det svage lys.

Det rav-farvede glas (Amber) er nok den bedste farve til det danske fiskeri, hvor vi som regel har lidt skyer på himlen, men med de lidt mørkere glas fjernes reflekserne så man rigtig se konturerne i vandet.

Det grå glas er til de rigtige hårde solskins dage ved vandet hvor polaroidfilteret fjerner solens genskin og reflekser på overfladen. Det grå glas er desuden rigtigt godt til fiskeri på havet hvor solens stråler kan være hårde for øjenene.

Xstream brillerne har en utrolig god pasform så de sidder fast under fiskeriet, desuden Shade og View er desuden lavet med buet stel og glas så det følger hoved rundt for at minimerer, at der kommer falsk lys ind under brillen.

For de, der har briller i forvejen, har vi lavet en brille, som er lige til at tage uden over ens egne briller. Cover er lavet så den stadig er elegant selvom den bruges over et par almindelige briller, og den fås med gule eller grå polaroid glas.

 

Xstream Fotokromisk Polaroidbriller

 Fotokromiske, eller farveskiftende glas, skifter farve-intensitet alt efter, hvor meget UV-lys de udsættes for. Det betyder at du under skiftende lysforhold, altid har et optimalt syn ned i vandsøjlen med maksimal kontrast.

Hvor hurtigt og hvor meget farveskifte afhænger af lys-intensiteten (samt temperaturen), jo mere UV lys, jo mørkere glas. Det er en speciel egenskab som lystfiskeren kan udnytte til fulde.

Netop i forår og efterår kan solskin og varme betyde forskellen på hug eller en nulbon, et par briller med farveskift sørger for at du hele tiden har optimale synsforhold og dermed bedre fangstchancer.

Vi fører Fotokromiske polaroidbriller i modellerne Guide og View

2019 nyheder er Xstream Revo. 

Revo er en ny moderne fiskebrille med et flot farve spil og en god pasform som følger hovedet.

 

Se vores udvalg af fiskebriller her: