STORMSURE til det uforudsigelige danske vejr

 

Unavngiven

Stormsure til det uforudsigelige danske vejr

Der er ikke noget være end at blive kold og klam på grund af utætheder i ens tøj eller waders, når man færdes ude i naturen. Vådt tøj kan hurtigt spolere en ellers god fisketur, når tænderne klaprer, fordi man er våd.

Stormsure har et stort program i reparations artikler til waders, regntøj, badebassiner, sko, støvler, våd- og tørdragter mm.

Stormsure Clear Glue er en fleksibel, stærk og effektiv lim der hærder på 10-12 timer, men er fingertør efter 2-3 timers tørretid. Limen lægges oven på materialet hvorefter det danner en vandtæt hinde. Med Neopren kan man med fordel masserer et tyndt lag lim ned i neoprenen og lade det tørre for at forsegle det med endnu et lag efter første tørretid.

Tips: En dråbe vand i limmassen kan nedsætte tørretiden!

Når du er færdig med at bruge produktet, så læg det i fryseren til næste brug. Så forhindrer man at limen hærder før tid. Dette gælder kun tuber, der har været åbnet!lim

Stormsure programmet består af:

  • 15 grams tube reparationslim
  • Blisterpakning med 3×5 gram reparationslim. Rækker normalt rigeligt til tre reparationer, og giver sikkerhed for utilsigtet hærdning af restmængden. Ideel til rejsebrug.
  • Reparations kit, som består at en 5 grams tube reparationslim plus 3 selvklæbende lapper til lidt større revner og specielt god til åndbare produkter.
  • Seam Sealer: En tyndtflydende forsegler, der penetrerer ind i materialet. Bruges til at tætne søm og syninger.
  • Leak Decetor: En flygtig væske til at opspore huller i åndbare materialer.
  • fælles