Jakki sætter hårdere mod hårdt

Revolution Slider Error: Slider with alias jakki not found.
Maybe you mean: 'postslider'

Så har finske Jakki leveret en række nye og spændende produkter til ferskvandets rovfisk. I flere år har det været et problem at skaffe blyfri Jerkbaits og woblere til det danske marked, men de altid innovative finner fra Jakki har endeligt kunne levere garanteret blyfri produkter til de danske ferskvandsfiskere.

JERKKI

Først og fremmest en nyhed til jerkbaitfiskerne. Jakke Jerkki er en klassisk jerkbait med en utrolig levende gang i vandet. De mindste bevægelser med stangtoppen udløser et udslag eller rul, præcis det som gedderne ikke kan stå for.

Når du får Jerkki i hånden er de syleskarpe Ownerkroge det første man lægger mærke til, dernæst den flotte finish på lakken. Jerkki er udviklet til de finske brakvandsgedder, så holdbarhed er i højsædet.

Jerkki findes i 10 forskellige farvekombinationer, er 11cm og vejer 39 gram. Vejledende udsalgspris for Jerkki er 79,50.

VAAPU

Vaapu er en ny woblerserie fra 2,5cm til 5cm’s længde. De har en ekstremt lokkende gang i vandet og de indbyggede raslekugler gør det næsten umuligt for fiskene at styre hugrefleksen. Vaapu er som alle andre agn fra Jakki monteret med Ownerkroge der sikrer optimal penetrering og holdbarhed. Som på Jerkki er lakken i en klasse for sig, disse woblere holder til fisk efter fisk efter fisk.

Vaapu fås i 4 forskellige størrelser og 10 forskellige farvekombinationer med en vejledende udsalgspris fra 49,50.

  • Vaapu 2,5cm 2 gram
  • Vaapu 3,0cm 3 gram
  • Vaapu 4,0cm 5 gram
  • Vaapu 5,0cm 8 gram