Blutbombette

Blutbombette er et nyt revolutionerende produkt til alle predatorfiskere. Uanset om du fisker på havet eller i søen, vil blutbombette øge dine fangster gennem kemisk attraktion.

Blutbombette er et attraktorsystem med en speciel tablet, udviklet til at virke lokkende på alle former for rovfisk. Tabletten monteres på linen i nærheden af agnen i en specialudviklet container, således at rovfiskene lokkes hele vejen til din agn.

Blutbombettetabletterne opløses langsomt i både salt- og ferskvand. Alt afhængig af anvendelse og strømforhold, holder tabletten op til 2 timer i vandet, hvor duftstofferne kan få lov at brede sig. Tablettens specielle formel kan måles i vandet adskillige kilometer fra hvor din agn er placeret, så det er ikke længere nødvendigt med rubbydubby eller andre naturlige og besværlige attraktormetoder.

Det helt unikke ved blutbombette er også størrelsen på tabletten. De aktive virkemidler er så koncentrerede at tabletten ikke er større end nødvendigt, derfor kan den med fordel placeres direkte i f.eks. softbaits, hvor den udsender sit lokkende spor direkte fra agnen.

blutbombette.com kan du læse mere om hvordan tabletterne produceres og hvordan den specielle formel virker på alle former for rovfisk.

Se her hvordan blutbombette anvendes.